AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Afşin Belediyesi Meclis toplantısına katılmak üzere Afşin’e gelen AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Canpolat, Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban’ı ziyaret etti.

Ziyarette ülke gündemi ile alakalı gazetemiz imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban ile sohbet eden AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, kadın kolları olarak her zaman merkez ve ilçe teşkilatları olarak halkın içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Vatandaşlarla sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade eden Kılıç, Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek, onların istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri oldukça fazla. Bizlerde bu beklentileri karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Sahibi Ömer Kösebalaban, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Canpolat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi