Afşin Ülkü Ocakları Başkan Kenan Karaağaç, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Başkan Karaağaç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma Kösebalaban ve gazetecilerin gününü kutladı.

Gazeteye yayın ve çalışmalarında başarılar dileyen Karaağaç, “ Basın emekçileri; gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden, mesai mefhumu gözetmeden, insanımızın bilgiye, habere anında ulaşması için insanüstü bir gayret göstermekte, toplumun gören gözü, işiten kulağı, kamu vicdanının sesi olarak görev yapmaktadır. Basın meslek ve etik ilkeleri çerçevesinde dünden bugüne çeşitlenen habere erişim kaynakları vasıtasıyla vatandaşlarımızın doğru, güvenilir ve tarafsız habere erişimini sağlamaktadır. Demokrasinin saç ayağı olarak nitelendirilen yasama, yürütme ve yargıya, 'medya dördüncü kuvvettir' diyerek katkıda bulunmakta; demokrasi kültürünün ülkemizde kökleşmesi için ciddi bir vazife üstlenmektedir. Bu vesileyle basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyorum." diye konuştu.

Ziyarette, Afşin ve ülke gündemi konuşularak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi