Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Yeşil Afşin Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk ve muhabirlerin gazeteciler gününü kutlayan Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, gazetecilerin gece gündüz demeden özveriyle çalışarak vatandaşlara bilgi akışı sağladığını belirtti.

Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğuna değinen Başkan Kabaağaç, “Basın, kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım." İfadelerine yer verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ileten Doruk ise, Başkan Kabaağaç’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 

Editör: Haber Merkezi