Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ikin döneminin başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki yaklaşık 200 adet okul servis aracının hizmete girdiğini söyledi.

Öğrenci taşıma hizmetlerinin üst düzeyde yapılmasının önemine işaret eden Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kabaağaç, binlerce ailenin çocuklarını servis araçlarıyla okullara gönderdiklerini belirtti

Ailelerin çocuklarının güvenli bir erişimde gidip gelmelerini beklediğini belirten Kabaağaç, " Afşin Şoförler Odası olarak okul servisi taşımacılığı yapan şoförlerimize öğrencilerimizin evlerinden okullarına, okullarından evlerine sorunsuz bir şekilde getirip, götürmeleri için uyarılarda bulunuyoruz. Ayrıca Okul Servis Araçları Yönetmeliğine uygunluk konusunda şoförlerimizi kontrol ediyoruz. Servis işini yapan arkadaşlarımız da işlerini ellerinden geldiği kadar iyi yapmaya gayret ediyor. Tüm şoför arkadaşlarımıza gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Bütün öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen, servis araçları sorumlularına kazasız, sorunsuz bir yıl dileyen Şoförler Odası Başkanı Kabaağaç, " İkinci eğitim öğretiminin başlamasıyla birlikte Afşin'imizde mahallelerimizden taşımalı servislerimizle birlikte yaklaşık 200 servis aracı hizmete girdi.  Bu vesileyle başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimiz ve servisçilerimize sorunsuz bir yıl geçirmelerini, kendi adlarına başarılı bir yıl diliyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi