Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü dolasıyla mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajında, şoförlüğün, bir sanat, bir ihtiyaç, bir fedakârlık olduğunu ve özveri istediğinin altını çizen Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, 30 Kasım Dünya Şoförler gününü kutladı.

Kabaağaç, “Gecesini gündüzüne katıp ülke ekonomisinin kalkınmasında en büyük güç olan şoför kardeşlerimiz, ailesinin ve çocuklarının rızkı için pandemi sürecinde dahi gece gündüz demeden her türlü tehlikeyi göze alarak çalışmaktadırlar. Milletimize hizmet eden her esnafımızın olduğu gibi şoförlük yaparak geçimini sağlayan 7 gün 24 saat hizmet eden şoför esnafımızın her zaman yanındayız. Şoförlük mesleğinin ülkemiz için ne kadar büyük bir yük taşıdığının farkındayız. Şoförlük mesleğini icra eden vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yine yakından takip ediyor, imkanlar dahilinde kolaylıklar sağlıyoruz. Hayatın her anında hizmeti ayağınıza getiren şoförlerimizin Dünya Şoförler Günü’nü kutluyorum.”

Hayat ve yol şartlarındaki zorluğa rağmen, şoförlerin büyük bir sorumlulukla üstlendikleri görevleri başarıyla sürdürme gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Kabaağaç, şoförlüğün normal bir meslek olarak değil kamu hizmeti olarak değerlendirilmesini istedi.

Editör: Haber Merkezi