Afşin şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulunda başkan seçilen Adnan Kabaağaç mazbatasını aldı.

Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası binasında gerçekleştirilen 16. Olağan Genel Kurulda, 244 oyla güven tazeleyerek başkan seçilen Andan Kabaağaç, Afşin İlçe Seçim Kurulu Müdürü Cihan Süt’ün elinden mazbatasını aldı.

Mazbatasını almaya İlçe Seçim Kurulu’na gelen Kabaağaç, 4 yıl sürecek olan başkanlık mazbatasını alarak başkanlıkta dördüncü dönemine resmen başladı.

Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, yaptığı açıklamada, her zaman şoför esnafının yanında olduklarını belirterek, kendisine güvenenlere teşekkür etti.

Kabaağaç, “15 Ocak Cumartesi günü yapılan Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulunun öncelikle Afşin’imiz ve şoför esnaflarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Genel kurulumuza gösterilen ilgi ve yüksek katılım bizleri son derece memnun ederken, şahsıma ve yönetimime güvenoyu vererek,  bu görevi tekrar bizlere tevdi eden üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Şoför esnafımız için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, yönetim kuruluma, bu zorlu süreçte omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarıma, uzaktan yakından arayıp destek olan dostlarıma, Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Mazbatayı teslim eden Afşin İlçe Seçim Kurulu Müdürü Cihan Süt de Kabaağaç ve yönetimine başarı diledi.

Editör: Haber Merkezi