Anadolu Basın Birliği kuruluşunun 10. Yılı münasebetiyle düzenlenen ve Malatya’da ve bölgede toplumda çalışkanlıkları ile dikkat çekenlerin ödüllendirildiği tören Malatya’da gerçekleşti.

Anadolu Basın Birliği’nin mesajı: “Malatya Vergi Denetmenliği Başkanlığı ve Malatya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürüttükten sonra, 2014 Yerel Seçimlerinde Afşin Belediye Başkanı oldu. Belediye Başkanlığı sürecinde Afşin’de ilkleri gerçekleştirerek yaptığı çalışmalarla ilçenin ufkunu ve kaderini değiştirdi. İlçede yaptığı cadde sokak iyileştirme çalışmalarından, oluşturduğu nitelikli yeşil alanlara ve parklara, Daha kurumsal ve güçlü bir belediye oluşturma çalışmalarından, temizlik çalışmalarına kadar birçok alanda yaptığı işler ile Afşin’in adeta çehresi değişti. Göreve geldiği ilk günden itibaren modern yaşanılabilir ve geçmişiyle barışık bir Afşin’i oluşturmak ilkesiyle kolları sıvayan ve Belediye Başkanlığı sürecinde sadece bir yıl geçmesine rağmen Afşin’de yaptığı gayretli ve başarılı çalışmalarından, dolayı Anadolu Basın Birliği tarafından ödüle layık görülmüştür.”

Törende Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adına Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu tarafından takdim edilen ödülü alan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, verilen emeklerin ve yapılan çalışmaların takdir edilerek karşılık görmesi yapılan o çalışmayı daha da anlamlı kıldığını belirterek şunları söyledi: “Anadolu Basın Birliğinin 10. Yılını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Afşin Belediyesi olarak birçok yeniliğe ve önemli çalışmalara imza attık. Çalışmalarımıza gösterdikleri teveccühten dolayı Anadolu Basın Birliği’ne teşekkür ediyorum. Verdikleri ödülün bizim nezdimizde önemi çok büyüktür. Marifetin iltifata tabi olduğu düşüncesinden hareketle verilen ödüller ve gösterilen takdirler daha güzel ve daha faydalı çalışmaların ortaya çıkmasına vesile olacaktır. Gerek yaptıkları başarılı çalışmalar ve gerekse bu akşamki programdan dolayı Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Sayın Halil Zor’a, Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ'a, Sayın Hamit Özpolat’a ve ekibine en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi