Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Belediye Meclis Üyeleri, İftarda Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşayan Özcan ailesinin çat kapı konuğu oldu.

Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofraları kuran Afşin Belediyesi, iftar sofralarının yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere yemek dağıtımı da gerçekleştiriyor. Bu hizmetlerin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven çat kapı iftar ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyor.

İftar saatinin gelmesiyle birlikte Özcan ailesiyle ile beraber oruçlarını açan ve iftar sonrası çay sohbeti yapan Afşin Belediye Başkanı Güven, hemşerileriyle birlikte iftar etmenin kendisine huzur verdiğini belirtti.

Fırsat buldukça, çat kapı ziyaretleri gerçekleştireceklerini belirten Güven, “ Pınarbaşı Mahallemizde ikamet eden Çiğdem kardeşimizin misafiri olduk, bize sofrasını açtı. Allah razı olsun oruçlarımızı kardeşimizin hazırladığı yemeklerle açtık. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Ramazan da bizleri kabul ettiği için ki, önceden de haber vermedik. Allah razı olsun ev halidir ne olur ne olmaz yine de bizleri kabul etti. Annemiz ve çocuklarımız burada, Çiğdem Özcan kardeşimiz üç çocuğuyla yaşam mücadelesine şereflice devam ediyor. İnşallah bizlerde bundan sonra bacımızın, çocuklarımızın ve ailemizin yanındayız. Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte geldik, ailemiz ekmeklerini bizlerle paylaştılar ben tekrar Çiğdem kardeşimize ve ailesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çiğdem Özcan, “Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven iftar soframıza konuk oldu. Bu mübarek günde bizleri onurlandıran ve soframıza misafir olan Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Minik Melik’ten Cumhurbaşkanına Davet

Ailenin miniği olan küçük Melik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı evlerine davet ederek çağrıda bulundu, Minik Melik davetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini, Başkan Güven ve ablası ile birlikte Rabia işareti yapıp, Cumhurbaşkanını evlerinde görmeyi çok istediğini söyledi.

Aile ile hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Başkan Güven ve Belediye Meclis Üyeleri, Özcan Ailesinin evinden ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi