Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Belediye Spor Kulübü futbolcularını antrenmanda ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş Futbol İl Temsilciliği Büyükler 1. Küme B Grubunda mücadele veren Afşin Belediye Spor Futbol Kulübüni ziyaret eden Afşin Belediye Başkanı Güven, futbolcuları ve teknik heyetini ziyaret ederek “Bal Ligi” için moral verdi.

Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Aslan ile birlikte futbolcuların antrenmanlarını izleyen Başkan Güven, Kahramanmaraş Futbol İl Temsilciliği Büyükler 1. Küme B Grubunda 27 puanla ikinci sırada yer alan Afşin Belediye Spor’un,  Bal Ligi’ne yükselmek için play off karşılaşmalarında ter dökeceğini söyledi.

Belediye Spor olarak bütçelerinin kısıtlı olduğunu ifade eden Güven, “ Çok genç bir kadrodan oluşan futbolcularımız bütün maddi imkansızlıklarımıza rağmen önemli bir başarı yakaladı. Bu sporcularımızın arasında çok yetenekli ve profesyonel liglerde top oynayacak genç arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızı da profesyonel spor hayatına kazandırmak istiyoruz.” dedi.

Afşin Belediyesi olarak sporcuların her zaman yanlarında olacaklarını belirten Güven, “Futbolcularımızın çok kısıtlı imkanlarına ve transfer yapılmamasına rağmen elde etmiş oldukları başarı bizler için çok önemli. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Güven, son olarak play off karşılaşmalarının bir kısmının Afşin’de oynanmasını sağlamak için girişimlerde bulunduklarını söyledi ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: Haber Merkezi