Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Devlet Hastanesi İdari ve Mali Servisi Müdürlüğü görevine atanan Burak Noyan Binboğa'ı ziyaret etti.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Burak Binboğa, Afşin  Devlet Hastanesi İdari ve Mali Servisi Müdürü  Burak Noyan Binboğa'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Güven, Geçtiğimiz ayda Türkiye Kamu Hastaneler Birliği'nin iki yılda bir yapmış olduğu sözleşmeli yönetici atamaları kapsamında Afşin Devlet Hastanemize Burak Noyan Binboğa Bey İdari ve Mali Servisi Müdürü  olarak atandı. Bu kapsamda kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve görevinde başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten dolayı Başkan Güven'e ve Başkan Yardımcısı Binboğaya  teşekkür eden Afşin Devlet Hastanesi yeni İdari ve Mali Servisi Müdürü Binboğa, adil ve iyi bir hizmet verebilen bir hastane olma yolunda çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "Afşin halkına faydalı birçok hizmet için elimden gelen bütün gayretleri sarf edeceğim" dedi.
Editör: Haber Merkezi