Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Başkan yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile cuma namazını Pınar Önü Camiinde kılan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, namaz sonrası cami cemaatine kolonya ve lokum ikramında bulundu.

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Güven, " Her cuma farklı bir camiye misafir oluyoruz. Buradaki cami cemaati ve vatandaşlarımıza sohbet ediyor, halini hatırını soruyor ve belediyemizin hizmetlerini anlatıyoruz. Ayrıca 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için çalışmalarda bulunuyoruz." dedi.

Referandum için vatandaşlardan destek istediklerini belirten Güven, " İlçemizde vatandaşlarımızın evet demesi için cumhurbaşkanlığı sistemini en güzel şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Yeni Türkiye için, vatan ve millet için destek ve dua istiyoruz. Afşin olarak bir arada olmaya gayret ediyoruz. 16 Nisan tarihi, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek tarihi bir gün olduğunu biliyoruz. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ülkemizin yeniden dirilişi sağlanacak. Bu saha çalışmamıza kalan 16 Nisan'da gerçekleşecek halk oylamasına kadar devam ettireceğiz.  Halkımız bizlerden hem desteklerini hem de dualarını eksik etmesin" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi