Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, kent merkezinde bulunan vatandaşları ziyaret ederek, EMİTT Fuarını anlattı.

Başkan Güven, ilçe merkezindeki çarşı vatandaşlarını ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Güven, belediye çalışmaları hakkında esnafı bilgilendirerek, vatandaşların şikayetlerini önemsediklerini söyledi.

Afşin'in, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT), 'Dünya Mirası Eshab-ı Kehf Külliyesi' standıyla 'Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stant' ödülüne layık görüldünü söyleyen Güven, EMİTT'in kazanımları hakkında bilgi verdi.

Eshab-ı Kehf’in EMITT Fuarına renk kattığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından düzenlenen dünyanın en büyük turizm fuarlarından EMITT bu yıl 25-28 Ocak tarihlerinde yapıldı. İstanbul'da gerçekleştirilen ve çok sayıda il ve ilçenin katıldığı fuarda, Afşin'in tanıtımı için kurulan standımız "Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stant" ödülüne  layık görüldük. Gerçekten EMITT Fuarının havasını değiştiren standımız bizlere büyük bir onur kaynağı oldu. Bu sevinci hem Afşinli esnaflarımızla paylaşmak hem de onların hal ve hatırlarını sormak için esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret ediyoruz. Karşılıklı olarak gönül dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. Bizler de esnafımızı yanında olarak, onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı var ise biz o noktada en iyisini yapmak konusunda gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Cenab-ı Hak kardeşliğimizi, birliğimizi daim eylesin” dedi.

Editör: Haber Merkezi