Cevlanlıoğlu Kapalı Semt Pazarı Büyük Beğeni Topladı

Afşin Belediyesi’nce eski fidanlık arazisinde tamamlanarak hizmete açılan Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı, hem tezgah açan esnafın, hem de alışverişe gelen vatandaşın yüzünü güldürdü.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in seçim vaatlerinden olan 'Kapalı Semt Pazarı'nın hizmete girmesinin ardından esnaf ve vatandaş pazarı doldurdu. Pazarcı esnafı, yeni pazar yerine alışveriş için gelen vatandaşı kolonya ve şekerle karşıladı.

Kapalı Semt Pazarında ilk kez tezgâhların kurulduğu pazaryerini gezen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, pazarcı esnafına ve alışveriş için gelen vatandaşlara ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Geniş kapasitesi, modern ve hijyenik özellikleri ile dikkat çeken bir pazar oluşturduklarını söyleyen Başkan Güven, İlçenin en önemli sorunlarının bir tanesinin daha çözüldüğünü belirterek, yeni pazar yerini Afşinli esnaf ve vatandaşların hizmetine kazandıkları için çok memnun olduklarını belirtti.

İnsan öncelikli hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,” Afşin'in pazar yeri sorunu artık son buldu. Her vatandaşın kolaylıkla ulaşabileceği, Afşin'in ortası diye tabir edilen İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünün yanındaki araziye kapalı pazar yerini kurduk. Fidanlık arazimiz de 9 dönüm olarak oluşturduğumuz alanın 3 dönümlük pazar yerimizde hem ilçe sakinleri hem de pazarcı esnafı, çağdaş ve ferah bir mekânda alış veriş imkânına kavuştu." dedi.

Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı'nın Afşin'e hayırlı olmasını dileyen Başkan Güven, şunları kaydetti:

" Güzel bir hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir fakat bunları da en kısa zamanda gidereceğiz. Bölgede örnek gösterilecek pazar yerini kurduk. Otopark sorunu yok, pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızın memnun olması bizler daha çok motive ediyor. En önemlisi ise ev hanımlarının pazara girmesi bizleri fazlasıyla sevindirdi. Bizim amacımız her kesimden insanın rahatlıkla alışveriş yapabileceği bir ortam oluşturmaktı ve bunu başardığımızı gördük. "

Pazar yerinin 7/24 vatandaşlara hizmet edebileceğini ifade eden Güven, " Kapalı semt pazarımızın içinde zabıta karakolu kurduk ve pazarın her noktası kamera ile izleniyor. Güvenlik önlemleri açısından bir sorunumuz yok. Pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız burada bizlere emanet" diye konuştu.

Kapalı Semt Pazarına tezgah açan esnaflar ve alışverişe gelen vatandaşlar yeni pazar yerini çok beğendiklerini ifade ederek Başkan Güven ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi