Afşin'deki tüm mahalle muhtarlarıyla buluşmayı hedefleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ilk toplantısını gerçekleştirdi. 3 grup halinde düzenlenecek olan istişare ve değerlendirme toplantılarının ilkinde Başkan Güven, Afşin Hanımlar Kültür Merkezinde, Belediye Başkan Yardımcıları ve 20 mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Mahalle muhtarlarıyla sürekli istişare içerisinde olmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Mahalle Muhtarlarımız ile imkanlar dahilinde bir araya gelmek, yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında sürekli istişare halinde olmak istiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana mahalle muhtarlarımız ile birlikte el ele vererek daha yaşanılabilir bir Afşin'i oluşturmak için durmadan çalışıyoruz. Bulunduğumuz makamların geçici olduğunun hepimiz farkındayız" dedi.

 Muhtarlara, belediye çalışmaları hakkında da bir sunum yapan ve Afşin'e yapılan hizmetler, planlanan projeler hakkında bilgiler veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Gayelerinin arkalarında güzel eserler bırakarak Afşinli vatandaşların hayırlı dualarına nail olmak olduğunu söyledi.

Programa katılan mahalle muhtarlarına ve eşlerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Güven; "Gerek seçim beyannamemizde gerekse göreve geldikten sonra eksik olarak gördüğümüz sorunlara çözüm bulma adına yaptığımız projeleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımızı planlarken sizlerden gelen talep ve isteklerin her birini imkânlar çerçevesinde yerine getirmek için çalışacağız. Bundan sonra ki süreçlerde de bir araya gelerek, birlikte el ele Afşin'imizi hak ettiği yere taşıyacağımıza inancım tamdır. Davetimizi kırmayarak icabet eden siz değerli muhtarlarımıza ve kıymetli eşlerine şükranlarımı sunuyorum" açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi