30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven, mahalle gezilerini sürdürüyor.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve Afşin Belediye Meclis Üyeleri, ilk olarak Hüyüklü Mahallesi’nde düzenlenen ağaç dikme programına katıldı. Heyet daha sonra Nadır, Soğulcak, Yazıdere, Altaş ve Kabaağaç Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlara 30 Mart’ta kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
Nadır Mahallesi’nde konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Nadır Mahallemizde büyük destek gördük. Hepinizin ellerine kollarına sağlık. Afşin Belediyesi olarak hizmet noktasında hazırlık yapmaya başladık. Bildiğiniz gibi Kahramanmaraş’ımız büyük şehir oldu. Fakat henüz yapılanma süreci tamamlanmadı. Seçimler öncesi mahallelerimizi tek tek gezerek sorunların tespitini yapmıştık. İnşallah sorunları en acilinden başlayarak bu sorunları çözeceğiz. Hizmetleri el birliği ile yapacağız. Ben hepinizi bir kere daha teşekkür ederim” dedi.
 





Editör: Haber Merkezi