Özel Feyzan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Özel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba’yı makamında ziyaret etti.
 

Güven ve Kaba sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 1 gün önceden temsili olarak çocuklara devretti.

Bağımsızlığa adım atılan ilk günün çocuklara, geleceğe hediye edilmesinin 101. Yıl dönümünü kutladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Güven, göreve geldikleri ilk günden bugüne tüm çabalarının gelecek nesiller için güzel ve yaşanabilir Afşin oluşturmak için mesai harcadıklarını dile getirerek, şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu güzel günü çocuklarımıza hediye etti. Bu güzel ülkemizi bizlere bırakmışlar. Bundan sonraki süreçte bizlere düşen en önemli görev bu ülkeyi dünya mazlumlarına umut olacak güçlü, kuvvetli birlik ve beraberlik içerisinde bir olan bir ülke haline getirebilmektir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikteyiz. Onlar bizlerin, geleceğinin teminatı. Tüm dünyadaki çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyorum”

Ziyaretin özel öğrenciler için ayrı bir önem taşıdığını belirten Özel Feyzan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Güneş Söyler, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında coronavirüs özel çocuklarımızın mutluluğuna engel olamadı. Kısıtlamalar kapsamında özel öğrencilerimizle önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne daha sonra Belediye Binasına gidilerek koltuk değişimi yapıldı. Öğrencilerimiz milli eğitim müdürümüzün ve belediye başkanımızın koltuklarına oturup bir süreliğine onların yerine geçti, Öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar yaşadı. Geleceğimiz  olan çocuklarımızın bu 23 Nisanda da gülümsemeleri yüzlerinden eksik olmadı. Millet olarak hepimizin zor zamanlar geçirdiği bugünlerde biraz olsun öğrencilerimizi mutlu etmiş olmak bizi de mutlu etti. Öğrencilerimize gösterdikleri özel ilgiden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Kaba’ya ve Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi