Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, tekerlekli sandalye talebinde bulunan vatandaşın isteğini yerine getirdi.

İlçeye bağlı Altaş mahallesinde ikamet eden 61 yaşındaki Zekeriya Ç., rahatsızlığı sebebiyle Afşin Belediyesinden tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Uzun süredir evde tedavisi devam eden vatandaşın talebini yerine getiren Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Zekeriya Ç.’yi evinde ziyaret ederek,  tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Belediye olarak her projelerinde engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler yapmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Güven, “Belediye olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Zekeriya amcamız bizlerden tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştu. Bizde hemen sandalyesini temin ederek kendisini ziyaret edip teslim ettik. Bir nebze de olsa yanında olduğumuzu gösterdik. Rabbim bir an önce şifa versin inşallah. Gücümüz yettiğince engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı Afşin Belediye Başkanı Güven’e teşekkür eden aile, “Belediyemize tekerlekli sandalye için müracaat etmiştik. Başkanımız bu talebimizi yerine getirdi ve buraya kadar getirdi. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerine yer verdiler.

Editör: Haber Merkezi