Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında meslektaşlarını yitiren polislere başsağlığı diledi.

Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden Komiser Yardımcısı Ayhan Aslangil’i ve polis memurlarını ziyaret eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan Çevik Kuvvet personeli için taziyelerini iletti.

Şehitlerin, peygamberlerden sonra en yüce makama ulaştıklarını vurgulayan Başkan Güven, şehitlerin sayesinde bayrağın dalgalandığını, vatanın bütünlüğünün korunduğunu, devletin varlığını sürdürdüğünü söyledi.

Beşiktaş’ta meydana gelen hain saldırıyı kınadığını ve lanetlediğini ifade eden Başkan Güven, şunları söyledi:

“Devletimizin ve milletimizin bekasına yine kast etmeye çalışanlar oldu. Biz diyoruz ki Başaramayacaklar, bölemeyecekler birliğimize beraberliğimize asla dokunamayacaklar. Milletimizin, başı sağ olsun rabbim güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin inşallah. Bu melunları devletimiz, güvenlik güçlerimiz inşallah imha eder, gerekeni yapar. Rabbim bu hainlere inşallah bir daha fırsat vermesin diliyorum kahhar ismiyle kahır olur helak olurlar inşallah. Teröristler ve teröre sırtını dayanan herkes bunun hesabını verecektir. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan bu alçaklar cezalandırılarak bu hainliklerini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı kahraman polislerimiz ve diğer yaralılara ise acil şifalar diliyorum”

Başkan Güven, yapılan taziye ziyareti sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunan polis mensuplarının odalarını tek tek ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulunarak emniyet binasından ayrıldı.


Editör: Haber Merkezi