Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut’u ziyaret etti.

 Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar’ın da eşlik ettiği Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ziyarette Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.

İlçesindeki belediye çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler aktaran Başkan Güven, Afşin’de alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel alanlarda da birçok yeniliği hayata geçirmek için gece gündüz görev başında olduklarını söyledi.

Başkan Güven, Afşin ve Elbistan’ın birbiri ile bağının daha da kuvvetlenmesinin iki komşu ilçenin gelişmesi noktasındaki katkısına da vurgu yaptı.

Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut ise, Başkan Güven ve Başkan Akpınar’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Elbistan ve Afşin ilçelerini ilgilendiren Adatepe ve Karakuz Barajları ile ilgili olarak görüşlerini aktaran Başkan Bulut, bu yatırımların hayata geçmesiyle iki ilçenin de tarım alanında Türkiye’deki öneminin artacağına işaret etti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ziyaretin sonunda Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut’a, Eshab­ı Kehf’in bakır işlemeli tablosunu hediye etti.

Editör: Haber Merkezi