Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, öğrenciler tarafından başlatılan "Bir Kitapta Sen Uzat Gönüllülere” kitap kampanyasına destek oldu.

Afşin'de maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kitap kampanyası başlatan öğrenciler Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret etti.

“Bir Kitapta Sen Uzat Gönüllülere” adı kitap kampanyasını başlatan öğrencileri makamında ağırlayarak, tebrik eden Başkan Güven, öğrencilere kaynak kitap desteğinde bulundu.

Öğrencilerin örnek bir davranışa imza attıklarını belirten Güven, "Afşin Turgay Ciner Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesive Afşin İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden öğrenci kardeşlerimiz örnek bir davranışa imza attılar. Üniversite sınavına hazırlanan, üniversite okumak isteyen ama yeteri kadar kaynak bulamadıkları arkadaşları olduğunu söylediler. İlgili arkadaşların bize sayılarını verdiler bizde kitapları temin ettik. Öğrencilerimiz kampanya kapsamında kitapları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar. Örnek bir çalışmaya imza attılar. Gençlerimizden bunları görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bize gelemeyen ulaşamayan ya da talepte bulunamayan arkadaşlara tercüman oldular. İnşallah üniversite sınavını kazanan öğrenci sayımız artacak. Bu konuda bizleri haberdar ettikleri için bu konuda kaynak sıkıntısı çeken arkadaşlarımıza kaynak iletmemize vesile oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Anne babalarını da kutluyorum böyle evlatlar yetiştirdikleri için. Sadece kendilerini değil, arkadaşlarını da yardımcı olmak isteyen, destek olmak isteyen karakter yapısında gençler yetiştirdikleri için ben şükranlarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi