Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 1 Kasım Genel seçimlerinin ardından açıklama yaparak, Genel Seçimde milletin,  “hizmete devam edilmesin” dediğini söyledi.  Güven, sandıktan istikrar ve güvenin çıktığını belirtti.

1 Kasım Genel Seçimlerinde, vatandaşların sandığa giderek, Türkiye’nin üzerinde oynanmak istenen oyunlara izin vermediğini söylen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’yi hükümetsiz bırakmak isteyenlere aziz milletimiz , 1 Kasım seçimlerinde engin ferasetiyle durdurdu” dedi.

Bundan sonraki süreçte 2023 hedefine kilitlenip, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın liderliğinde hizmete  durmadan devam edeceklerini belirten Güven, “ Milletimiz hizmete devam edilmesini istedi, istikrar ve güvene oy verdi. Seçimin kazanılmasında emeği olan herkesi yürekten kutluyorum. Bu seçim zaferini bize yaşatan Allah’a hamd olsun. Bu seçim başarısının sorumluluklarımızı arttırdığının şuurunda olarak bu gün zafer sarhoşu olmadan, gurura kapılmadan, mütevazı ama vakarla davamızın gereği olan hizmetlerimize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Tüm Afşin’e parti farkı gözetmeksizin, oy veren ya da vermeyen diye ayırmaksızın hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven açıklamalarına şöyle devam etti:

” Biz Hepimiz Kahramanmaraş’ız, Hepimiz Afşin’iz, Hepimiz Birlikte Türkiye’yiz. Kardeşlerim, seçimin hoşgörülü ve olgun bir atmosfer içerisinde geçmesini sağlayan hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki milletimizin duasıyla Büyük Türkiye inşa edilecek. Allah’ın izni ile buna kimse mani olamayacaktır.  Başta Grup Başkan vekilimiz Sayın Mahir Ünal’a, Milletvekilimiz Dr. Mehmet İlker Çitil’e, Kahramanmaraş Milletvekillerimize, İlçe Başkanımıza, Belediye Meclis üyelerimize, Kadın kollarımıza,  Gençlik kollarımıza, değerli hemşerilerime ve tüm görev alan herkese teşekkür ediyorum. Allah’a hamd olsun ki bu mücadeleyi çok güzel neticelendirdik. Bu seçim sonuçları; Türk halkının milli birlik ve beraberliğimiz söz konusu olunca, nasıl kenetlendiğini göstermiştir. Bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a Emanet olalım. Biz Birlikte Afşin’iz, Kahramanmaraş’ız, Türkiye’yiz” 

Editör: Haber Merkezi