Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 13 Mart akşamı bomba yüklü araç ile Ankara Kızılay'da gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetlediğini belirtti.

Ankara Kızılay'da bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu 37 kişinin hayatını kaybettiği, 71 kişinin de yaralandığı hain saldırı sonrasında Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven bir mesaj yayınladı.

Başkan Güven, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne kasteden bu ve benzeri terör olaylarına Milletimiz hiçbir zaman pirim vermeyecektir." dedi

Terörün her türlüsünü lanetlediğini dile getiren Başkan Güven, mesajında şu ifadelere yer verdi: " Ankara Kızılay'da alçakça ve kalleşçe gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve bütünlüğüne kast eden bu terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesi ve yaralanması bizleri derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne kasteden bu ve benzeri terör olaylarına Milletimiz hiçbir zaman pirim vermeyecektir. Yüce rabbim terör saldırısını düzenleyen bu hainleri ve işbirlikçilerini kahhâr ismiyle kahreylesin. Tüm Türkiye’nin acısı ortak, kederi ortak. Güçlü bir millet olarak bu tür hain olayların birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozamayacağına olan inancım tamdır.  Bu menfur olaylar bir an önce son bularak yerini barışın, kardeşliğin hoşgörünün hakim olduğu güzel yarınlara bırakmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile hain terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve Yüce Milletimize baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullanıldı.

 

Editör: Haber Merkezi