Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, esnaf ziyaretinde bulundu.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını devam ettiren Cumhur İttifakı Adayı ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Dedebaba Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, sohbet etti.

Esnaf ziyaretlerinin devam ettiğini belirten Güven, " Afşin'imizi büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Türkiye Kick Boks Gençler Şampiyonası ilçemizde yapılıyor. 700'e yakın sporcu ve beraberindeki hakem heyeti, antrenör ve alileriyle birlikte yaklaşık bin kişi ilçemizde ağırlıyoruz. Bu sporcularımızı bugün bizim için çok önemli olan Eshab-ı Kehf Külliyemizde ağırladık. Ardından seçim çalışmaları kapsamında esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın halini, hatırını soruyoruz. İnşallah Afşin'de AK Partiyle, ak belediyecilik devam edecek. Hemşerilerimizin teveccühleri bizleri memnun ediyor. Bizlere destek olan bizlere güler yüz gösteren tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini dile getiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, "Bugün kutsal mekanımız Eshab-ı Kehf'te kick boks şampiyonası için Afşin'e gelen sporcularımızı ağırladık ve ardından ilçe merkezindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Seçim büromuzda misafirlerimizi, partililerimizi ağırlıyoruz. Katılımlar oluyor. Ev, mahalle ve vatandaşlarımızı ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün esnaflarımızla sohbet edip, hal ve hatırlarını soruyoruz. Yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah 31 Mart'ta hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi