Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan ayının tüm güzelliğiyle geldiğini vurguladığı mesajında Başkan Erkoç; “Tüm hemşehrilerimizin, gelişiyle memnun gidişiyle mahzun eden Ramazanı Şerifini tebrik ederim” dedi.

Başkan Erkoç mesajında şunları kaydetti: ‘‘İnsanların gönülden idrak ettiği takdirde inşallah, sonsuz bir manevi doyuma ulaşması muhtemel olan, en nadide günlerin yaşanacağı, kalplerin ve gönüllerin temizlenip arınacağı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz.  Ramazan ayı orucu, Kadir gecesi, teravihi, Kur’anı, ibadeti ve bayramı ile insanlığa ilahi rahmetin enginliğini hatırlatır. Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar.

Büyükşehir Belediyesi olarak milletçe sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın en üst noktaya çıktığı bu kutlu zaman dilimini iyi değerlendirerek yardıma muhtaç vatandaşlarımızı gözetmeye, onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip yaşanması için gayret göstereceğiz.

Bu duygular içinde bütün hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, ramazan coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi