Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını duyurdu.

Başkan Erkoç yayınladığı mesajında görüşlerini şöyle dile getirdi: “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen ülkemizin huzurunu, istikrarını birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, geleceğimizi doğrudan hedef alan kalleşçe ve adice yapılan terör saldırısını şiddet ve nefretle kınıyor ve lanetliyorum. 

Bu terör saldırısını gerçekleştirenlerin tek amacı, farklı toplum kesimlerini kışkırtarak, sokağa dökmek, ülkemizde kaos ortamı oluşturarak, milletimizi birbirine düşürmektir.

Aziz milletimiz, halkı sokağa dökmeye çalışan bu şer odaklarının tahriklerine kapılmayacak ve milletimizin sağduyusu galip gelecektir. Bu adice saldırı karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre vereceğimiz en büyük ve en anlamlı cevap olacaktır.

Aziz Milletimizin ve ülkemizin huzurunu, istikrarımızı, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve geleceğimizi bozmayı doğrudan hedef alan bu terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun.”
Editör: Haber Merkezi