Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliği ile düzenlenen “Bayırbucak Türkmenleri Yardım Kampanyası”na Ensar kardeşliği içerisinde destek veren tüm Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatı ile başlatılan yardım kampanyasında bu güne kadar Kahramanmaraşlı hayırsever iş adamları ve vatandaşlar tarafından sağlanan ev eşyası, konserve, dayanıklı gıda maddeleri, kuru gıda, giysi, ayakkabı, çocuk maması ve battaniye gibi yardımları içeren 40 tır yardım malzemesi ulaştırılırken, 6 tır yardım malzemesinin ise 19 Şubat Cuma günü gönderileceği belirtildi.

 “Her Ferdi Ensar Şehir…”

Kahraman hemşehrilerimizin yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza her zaman yüreğini ve gönlünü açtığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç  “Bayırbucak Türkmen kardeşlerimiz için yaptığımız yardım kampanyası amacına ulaştı. Kahraman şehrimiz yardımlaşma noktasında bir kez daha üzerine düşen görevi yerine getirdi. Bayırbucak Türkmenleri için toplanan 40 tır insani yardım malzemesi Türkmen kardeşlerimize ulaştırıldı. Cuma günü göndereceğimiz 6 tır ile de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak belirlediğimiz 46 yardım tırı hedefimize ulaşmış olacağız. Bu sayı ile Kahramanmaraş Türkiye’nin en çok yardım yapan ili olurken, bu durum şehrimiz adına büyük bir onur ve şükür vesilesidir. Tarihin altın sayfalarına adını kahraman olarak yazdıran şehrimiz, bugün yanı başında mazlum insanlara uygulanan barbarca saldırı ve katliamlara duyarsız kalmayarak bir Ensar Kardeşliği içerisinde elinden gelenin fazlasını ortaya koymuştur. 7'den 70'e yardım kampanyasına destek veren tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi