Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Muhammet Akif Kirişçi ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Erkoç’u ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Proje Biriminden İbrahim Latif Aslan’ın konuşmaları işaret diliyle anlattığı ziyarette Dernek Başkanı Muhammet Akif Kirişçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un engellilere yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istediklerini söyledi.

Başkan Kirişçi yaptığı açıklamada: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç göreve geldiği günden bu yana engelli kardeşlerimizi unutmayarak sürekli hizmet verilmesini sağlamıştır. İşitme engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Personellerine Türk İşaret Dili Kursu verdirerek işitme engelli kardeşlerimizin belediyedeki işlerinin halledilmesi konusunda kolaylık sağlanmış, Kamu personellerine Türk İşaret Dili Kursu verilmesi suretiyle işitme engelli kardeşlerimizin kamu kurum ve kuruluşlarında kendi derdini anlatma konusunda sıkıntılar ortadan kaldırılmış, Ekpss sınavlarına hazırlık kursu ile engelli kardeşlerimizin de sınava girebilmeleri için gerekli eğitimin verilmesi sağlanmış,  İskep projesinde işitme engellilere yönelik seminer ve programların işaret dili ile anlatım desteği sayesinde bu tür etkinliklere bizlerin katılımları sağlanmış,  Ulaşımda Kahramankart desteği ile engelli kardeşlerimizin toplu taşıma araçlarında ücretsiz faydalanmaları sağlanmış,  Kaski’den yüzde 50 su indirimi ile engelli kardeşlerimizin aile bütçelerine katkı sağlanmış ve son olarak Ulaşımda görüntülü durak sistemi ile işitme engelli kardeşlerimizin gideceği yerlere rahatlıkla ulaşımları sağlanmıştır.

Bu hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise büyükşehir belediyesi olarak engelsiz bir Kahramanmaraş için gayret gösterdiklerini ve çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdıklarını söyleyerek işitme engelli heyetine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi