Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, muhtarlarla bir araya istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çınarkasrı Sosyal Tesisleri’nde Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı organizasyonuyla muhtarlarla bir araya gelen Başkan Erkoç, 2016 yılını değerlendirerek, yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aktarırken, 2017 yılı içerisinde yapılacak hizmetler ve projelerden bahsetti.

Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantıda muhtarlarla istişarede bulunan Başkan Erkoç, muhtarları mesai arkadaşları olarak gördüklerini ifade ederek halka hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyada zorlu bir süreç yaşandığına işaret ederek: “Hepinizin bildiği üzere coğrafyamız çok kritik bir dönemden geçmekte. Bu coğrafya bundan 100 yıl öncede büyük bir işgal yaşamıştı. Vatan topraklarımız işgalciler tarafından kuşatılmıştı. Hamdolsun kahraman ecdadımız bu işgale karşı durmuş genç Türkiye Cumhuriyeti devletini kurarak yeniden bu medeniyetin inşası için bu medeniyetin liderliği için yola çıkmıştır. Bu kuşatma bizim medeniyetimizin etrafında hiçbir zaman bitmemiştir. Türkiye ne zaman ayağa kalksa ne zaman yol almaya başlasa çok ağır saldırılara maruz kalmakta. Kimi zaman terör saldırılarıyla kimi zaman ekonomik krizlerle ülkemize saldırılar düzenlenmekte.

Hatırlayalım Gazi Mustafa Kemal önderliğinde zor şartlar altında kurulan ülkemiz rahmetli Menderes zamanında bir kalkınma hamlesi başlatmıştı. Fakat onunda akıbetini biliyoruz. Hala hepimizin içinde bir yaradır. Daha sonra rahmetli Özal, oda bu millete sevdalı bir insandı. Oda bu memlekete hizmet ederken şaibeli bir şekilde vefat etti. Yine keza rahmetli Erbakan bu memleket için çok çalıştı çok çabaladı.

Şimdi liderimiz bu milletin has evladı Recep Tayyip Erdoğan var. 15 yılda bu ülkenin makus talihini değiştirdi. Tüm gönül coğrafyamızı ayağa kaldırdı. Bizlerde onun liderliğinde bu millete yakışır şekilde yürüyoruz. Bu 15 yılda yolumuzu kesmeye çalışanlar oldu. En son dönemde yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişimidir.

Bir daha bu gibi durumlara meydan vermemek adına ülkemizde huzuru hep beraber sağlayacağız. Hepimizin ayrı ayrı görevleri var. Sürekli dayanışma, yardımlaşma ve istişare içerisinde olacağız. Bireysel olarak değil, birlikte hareket ederek büyük fotoğrafa bakacağız. Büyük fotoğrafa hep birlikte baktığımız zaman, bireysel olarak hareket etmediğimiz zaman hem mahallelerimize hem ilimize hem ülkemize huzur, bolluk ve bereket gelecektir. Çünkü huzurun olduğu yerde bereket olur. Allah’a hamd olsun şu anda ülkemizin huzuru çok güçlü. Bundan önceki dönemleri hatırlayın. Eğer bu saldırılar önceki dönemlerde olsaydı ülkemiz kaosa gidiyordu. Ama hamd olsun AK Parti iktidarı ile huzur sağlandı, istikrar sağlandı. Şimdi huzuru daha da güçlü hale getireceğiz. Huzuru daha da güçlü hale getirmek, sizlerin, bizlerin hepimizin görevi” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi