Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nı gezdi.

Beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile birlikte Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nı gezen Başkan Erkoç, burada stantları tek tek dolaşarak, vatandaşlarla ve yazarlarla sohbet etti.

Fuar ziyareti sırasında Vuslat Tv’ye canlı yayın konuğu olan Başkan Erkoç, 22 Ekim 2017 Pazar günü saat 21.00’de kapanacak olan Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’na tüm herkesi beklediklerini ifade etti.

Başkan Erkoç yaptığı açıklamada: “En güzel hediye kitaptır diyoruz. 263 yayınevi, 262 şair ve yazarın katıldığı Kahramanmaraş 4.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarımızda yayınevlerimizi ve yazarlarımızı ziyaret ettik.

22 Ekim pazar gününe kadar sürecek olan Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı süresince imza günleri, söyleşiler ve etkinliklerimiz devam edecek.

Türkiye'mizin istikbali ve aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimizin Kitap ve Kültür Fuarımıza ilgileri bizleri çok memnun etti.

En güzel hediye kitap diyoruz ve tüm hemşerilerimi Uluslararası 4. Kitap ve Kültür Fuarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi