Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu.

Güneşevler Toplu Konutları’na yeni açılan işyerlerindeki esnafları ziyaret ederek, sohbet eden Başkan Erkoç, yakın zamanda yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Burada bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yeni bir mahalle oluşturduklarına dikkat çekerek: “Şu anda Güneşevler Mahallemizdeyiz. Bu mahallemizi yeni oluşturduk. Bu bölgede 1500 konut yaptık. Hamd olsun Türkiye’nin en iyi fiyatına yaptık konutları. Taoki Başkanımız da gelmişti konutlarımızı incelemişti. Hayr niyetle başlamıştık, sonucu da hayr oldu. Vatandaşlarımız sıcacık yuvalarına kavuştu. Burada merkezi ısıtma sistemi ve birinci sınıf malzeme kullanarak çok uygun fiyatlara vatandaşımızı daire sahibi yaptık. 123 metrekare 3+1 olarak yaptığımız konutların ortalama maliyeti 68 bin TL. Bu çok iddialı bir fiyat. Biz Kahramanmaraş’ta evi olmayan insanlarımız ev sahibi yapalım amacıyla yola çıktık. Yakın bir zamanda bu bölgelere yakın yerlerde konut yapımlarımız devam edecek. Vatandaşlarımıza bunu ilan edeceğiz. Başvuruları alacağız. Amacımız Kahramanmaraş’ımız da insanlarımızı mutlu ve huzurlu yaşatmak” diye konuştu.

Başkan Erkoç, Başbakan Binalı Yıldırım’ın 17 Aralıkta Kahramanmaraş’ta olacağına işaret ederek: “Sayın Başbakanımız Binalı Yıldırım 17 Aralık’ta Kahramanmaraş’ta olacak. Saat 12.00’de Demokrasi Meydanı’nda Büyükşehir Belediyemizin yaptığı Güneşevler Toplu Konutları ile birçok eserin açılışını ve temel atmasını yapacağız. Tüm Kahramanmaraş’lı hemşehrilerimizi bu meydana bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi