Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türk Milletinin cuntacılara geçit vermediğini söyledi.

UNESCO’nun Dünya Miras Komitesi toplantısına katılmak üzere 15 Temmuz’da İstanbul’da bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç darbe girişiminin yaşandığı gün İstanbul Atatürk Havalimanına onlarca kilometre yolu yaya olarak yürüdü.

15 Temmuz Cuma günü darbe girişiminin olması üzerine Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’a gelmek istedi.

İstanbul Havalimanına gelip uçağa binmek için yola koyulan Başkan Erkoç, trafik yoğunluğunun yaşanması ve yolların kapalı olması nedeniyle araçtan inerek kilometrelerce yolu yaya olarak yürüdü.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan ve demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi seli ile karşılaşan Başkan Erkoç, burada da AK Parti otobüsü üzerine çıkarak bir konuşma yaptı.

‘ARTIK BU MİLLET CUNTACILARA GEÇİT VERMEYECEKTİR’

Başkan Erkoç konuşmasında bu milletin artık ayağa kalktığını ve kimsenin durduramayacağını kaydetti.

Başkan Erkoç: “Kıymetli Hemşehrilerim, Sizlere Sütçü İmam’ın diyarından Sütçü İmam’ın torunlardan sevgiler ve selamlar getirdim. Yüz yıl önce işgalcilere nasıl karşı durduysak cuntacılara da, bu milletin meclisini bombalayanlara da canımız pahasına karşı duracağız. Bu yürüyüş binlerce yıllardan beri sürüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hep beraber yürüyeceğiz. Bu meydandan Demokrasi adına, millet adına Dünya’ya mesaj göndermeye devam edelim. Artık Türkiye’de cuntacıların akıbetinin ne olduğunu herkes görsün. Artık bu millet cuntacılara geçit vermeyecektir” diye konuştu.




 

Editör: Haber Merkezi