Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Şanlıurfa’da düzenlenen Bölge Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

Her ay bölgenin farklı bir ilinde gerçekleştirilen Bölge Belediyeler Toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Adıyaman Belediyesi Başkanı Hüsrev Kutlu ve Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Çiftçi, bölgede birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, bölgenin ortak sorunları çözeceklerini ve geleceğe yönelik çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi, gelen konuk başkanlara 12 Bin yıllık tarihe sahip Göbekli Tepe'yi gezdirdi.

Ziyaretleri kapsamında Türkiye’nin en büyük müze komplekslerinden biri olan Şanlıurfa Arkeoloji Müzesine geçen Başkanlar, Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel birikiminin sergilendiği müzeyi gezdiler.

Geziye ilişkin görüşlerini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız bizleri misafir etti. Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını gözlemledik ve yapacağı çalışmaları dinledik. Gerçekten Şanlıurfa'mız için çok önemli kararlar alarak bunları hayata geçirmiş. İnşallah Başkanımız Nihat Çiftçi ile Şanlıurfa'mız daha güzel günlere kavuşacak. Başkanımız Nihat Beye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ziyaretin anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ziyaretin anısına Fincan Takımı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi