Havaların ısınmasıyla birlikte Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesindeki içmeler sezonun açılmasına kısa süre kala Ekinözü Belediye Başkanlığı kolları sıvadı. Başkan Nursi Çeleğen, Ekinözü'nü hak ettiği noktaya taşımak için gece-gündüz aralıksız çalışacaklarını İçmelere gelen Misafirlerin buraya bu yıl hayran kalacaklarını ifade etti. 

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde bulunan ve birçok hastalığa iyi geldiği belirtilen Ekinözü İçmeleri'nde, 2016 sezonu için Çalışmalar başladı. Halk arasında 'Doğal Hastane' olarak adlandırılan ve doğadan gelen suların içilmesi veya banyo yapılmasıyla 12 hastalığa iyi geldiği belirtilen içmeler, havaların ısınmasıyla beraber vatandaşların akınına uğramaya başlayacak.

İçmeler Bölgesinde yapılacak olan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Çeleğen 2016 yılında halkı hizmete doyuracaklarını, Ekinözü'nü hak ettiği noktaya taşımak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve vatandaşlardan kendilerine güvenmelerini istedi.

Gelecek yerli turistler için tüm hazırlıkları yaptıklarını ve vatandaşları Ekinözü İçmeleri'ne beklediklerini belirterek, "Ekinözü ilçemizde bulunan içmeler, doğal hastane olarak vatandaşlarımıza şifa dağıtıyor. Doktorlarımızın da tavsiyeleriyle ilçemize gelen vatandaşlarımız, bir yandan dinleniyor, diğer yandan ise 12 hastalığa iyi geldiği belirtilen bu sular sayesinde hastalıklarına şifa buluyorlar" dedi.

"Aslında bu sular her zaman akıyor. Yani kış aylarında da değerlendirilebilir. Fakat halkımız genelde yaz aylarında bu tür yerlere gitmeyi tercih ediyor. Özellikle okula giden çocukları olan aileler okulların tatil olmasını bekliyor. Ekinözü ilçemizdeki içmelere çok yoğun bir talep var. Normal zamanda 8 bin civarındaki nüfusumuz, yaz aylarında 125 bini buluyor. Genellikle Güneydoğu Anadolu bölgesindeki vatandaşlarımızın yoğun ilgisini görüyoruz"

“İÇMELERİ HİZMETE DOYURACAĞIZ”

İçmelerde Alt ve üstyapı seferberliği kapsamında yıllarca hizmet almamış bölgelerin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un Girişimleri ile yeniden Hizmetlerle tanışacağını ifade eden Çeleğen, “ Ekinözü Belediyesi olarak, halkımızı hizmete doyuracağız. Hazırladığımız çalışma programı doğrultusunda ekiplerimizi seferber ettik. Çalışmaların, içinde bulunduğumuz sezonun Başlamadan tüm Çalışmaları yapmayı planlıyoruz. Halkımızın kaliteli ve pratik hizmet alması için yürüttüğümüz altyapı, Mesire alanı çalışmalarının yanında, üstyapı çalışmalarına da ağırlık vererek, hizmetlerimizin bir bacağını eksik bırakmıyoruz.  Bu zamana Kadar içmelerde halkımızın hasret kaldığı belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Göreve geldiklerinde vatandaşlara söz verdiklerine dikkat çeken Başkan Çeleğen  , “Vatandaşlarımız çok mağdur durumda. Bizler göreve gelirken vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Sizler için gece gündüz demeden çalışıp sizlere hizmet edeceğiz dedik. Sözümüzü yerine getirmek için ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz.  Ekinözülü hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık. Ekinözü; her şeyin en iyisine layık. Bizler Ekinözülü hemşehrilerimize ve Ekinözü'müze layık olmak için gece-gündüz çalışmaya devam ediyoruz ve çalışacağız. Zevkle çalışacağız, şevkle çalışacağız, halkımıza layık olacağız. Vatandaşımızın hizmetkârı olma noktasında her geçen gün gece-gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz. Halkımız bize inanmaya güvenmeye devam etsinler” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi