Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, düzenlenen programla şair ve yazarlara plaket verdi.

 Afşin Ziraat Odası Başkanlığı’nda düzenlenen programda Başkan Akpınar, yapmış olduğu araştırma yazıları Afşin’in tanıtımına katkı sağlayan Kent Konseyi Tarihi Araştırmalar Bölüm Başkanı Araştırmacı Yazar Mustafa Köş’e ve şair Mustafa Hamiş’e “Teşekkür” plaketi verdi.

Afşin’in şairleri ’ne ve yazarlarına sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Ziraat Odası Başkanı Hasan, “Afşin’imizin yazarlarını ve şairlerine plaket vermek için bir arada bulunuyoruz. Yöremizdeki yazarlarımız, şairlerimiz ve ozanlarımızın her biri ayır bir değer. Bu kişiler ilçemizi, Eshab-ı Kehf’imizi, havasını, suyunu ve insanını tanıtmak çaba gösteriyor. Bizler bu çalışmaları görmezden gelmemeliyiz ve her zaman destek olmak zorundayız. Destekler artıkça, ilçemizin ve Eshab-ı Kehf’in daha çok tanıtılacağına inanıyorum. Yaşil Afşin Gazetesi köşe yazarı Mustafa Köş’e ilçemizi tanıtmak adına ele aldığı yazılarından ve tarihini araştırmalarından dolayı tebrik ediyorum. Yazılarının devamını diliyorum. Ayrıca ilçemizde şairlik yapan Mustafa Hamiş’e kaleme aldığı dizlerden dolayı teşekkür ediyorum. Her iki yazarımıza da başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Araştırmacı Yazar Mustafa Köş ve Şair Mustafa Hamiş’te kendilerini hatırlayarak onurlandıran Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar’a teşekkür etiler.

Konuşmaların ardından Başkan Akpınar, yazarlara Eshab-ı Kehf plaketi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi