Başkan Adayı Kalfe'den, Ziraat Odası Başkanı Akpınar'a hayırlı olsun ziyareti

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe, Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe , Afşin Ziraat Odası’nda hafta sonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda tekrar Başkanlığa seçilen Hasan Akpınar'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Kalfe, " Geçtiğimiz hafta sonu Ziraat Odamızın Olağan Genel Kurulu yapıldı ve mevcut Başkanımız delegelerimizin oylarıyla tekrar başkanlığa seçildi. Bu kapsamda kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum ve Afşin çiftçisi adına güzel hizmetler yapacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe'ye teşekkür etti. Akpınar," Geçtiğimiz hafta sonu odamızın seçimini gerçekleştirdik. Delegelerimizin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulumuzun sonucunda tekrar çiftçilerimize hizmet etmek için bu görev bizlere nasip oldu. Önümüzde uzun bir dönem var. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde çiftçilerimizin her türlü sorunuyla ilgileneceğiz ve Afşin'de tarımı yeniden ayağa kaldıracağız. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Harun Bey'e bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Kendiside Esnaf Kefalet Odasının seçimlerine hazırlanıyor. Allah, Harun Bey'e hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin." dedi.

Editör: Haber Merkezi