Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Fatih Ertaş, Kahramanmaraş’ta ilçe belediyeleri bünyesinde görev yapan basın yayın müdürleri ile bir toplantı düzenledi. 

Pınarbaşı Çamlıca Restaurant’ta düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen ve Kahramanmaraş’ta görev yapan İlçe Belediyeleri Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürleri yapmış oldukları çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular.

 Yemekte bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Muhammed Fatih Ertaş; "Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Üç arkadaşımızın mazeret bildirerek katılamadığı bu ilk toplantımızda tüm ilçelerimizin katılım sağlamasından onur duydum.

 Bildiğimiz gibi, başarının temel prensiplerinden biri, hiç şüphesiz; iletişimdir. Aynı mesleği icra eden arkadaşlar olarak, öncelikle bizim kendi aramızda iletişime geçmemiz gerekiyor. Kaldı ki, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü tamamıyla bir iletişim alanı. Meslektaşlar olarak öncelikle birbirimizle tanışmak, işbirliği yapmak, tecrübelerimizi aktarmak, kurumlarımız arasındaki bürokrasi ve kırtasiyeciliği minimize ederek süreci hızlandırmak, dolayısıyla daha etkin ve daha hızlı hizmet üretmek üzere bu buluşmayı organize ettik. Kendi aramızda bir platform oluşturarak il genelinde diğer kurumlardaki Basın Yayın Sorumlularını da bu oluşama dahil edebiliriz. Daha sonra Bölgedeki diğer meslektaşlarımızla bir araya gelip tecrübelerden istifade edebilir, dostluklar pekiştirebiliriz.

 Acizane, önceki dönemlerde icra ettiğim Özel Kalem Müdürlüğü görevinde, benim de halen Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldığım Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu sayesinde çok tecrübeler edindim. Aynı yapıyı Basın Yayın Mensuplarıyla da yapabiliriz. Bu alanda, Biz Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

 Toplantıda Basın Yayın Müdürleri kendi ilçelerinde yapılan hizmetler hakkında bilgiler aktardı. Yapılan istişare neticesinde toplantının her ay farklı bir ilçemizde gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

 

Editör: Haber Merkezi