Afşin Baro Temsilciliği, Afşin Ticaret Odası ve Afşin Ziraat Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Afşin Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Turan ve Baroya kayıtlı avukatlar Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde konuşan Afşin Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Turan, "Afşin Ticaret ve Sanayi Oda'mızı avukat arkadaşlarımızla birlikte ziyaret geldik. Afşin'imize çok güzel bir hizmet binası kazandırıldı. Bu hizmetin kazandırılmasına vesile olan Başkanımız Bekir Sıtkı Can Bey'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Afşin'e yakışan, donanımlı bir hizmet binası olmuş." şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, " Bizleri ziyaret eden Afşin Barosundan avukat arkadaşlarımıza ve Baro Temsilcimiz Mehmet Turan Bey'e teşekkür ediyorum. Afşin Ticaret Odamızı bitirerek müteşebbislerimizin en güzel şekilde kullanmaları için çalışmalarımız devam etmekte. İnşallah odamızı en üst seviyede donatarak Afşin'in hizmetine sunacağız ve güzel hizmetlerin altına imzamızı atacağız. Burada yapılacak olan hizmetlerde de avukat arkadaşlarımızın bizlere destek olacaklarını biliyoruz. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan avukat arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Heyet daha sonra geçtiğimiz günlerde yapılan Ziraat Odası Genel Kurulunda tekrar Başkanlığa Hasan Akpınar'ı ziyaret etti.

Ziraat Odası ziyaretinde konuşan Baro Temsilcisi Av. Turan, " Geçtiğimiz günlerde Ziraat Odamızın Genel Kurulu yapıldı ve Hasan Bey tekrar başkanlığa seçildi. Afşin Barosundan avukat arkadaşlarımızla birlikte başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz ve Afşinli çiftçilerimizin faydasına olan hizmetlerin yapılmasına vesile olacağına inanıyoruz. "dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar," Bizleri ziyaret eden avukat arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.Ziraat odası olarak çiftçilerimizin faydasına olan ve Afşin'de çiftçiliği yeniden canlandırmak için önemli çalışmaların altına imzamızı atacağız. Bu kapsamda da sivil toplum örgütleri olarak her zaman Baro ile istişare halinde olacağız."diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi