Afşin Baro Temsilciliği tarafından, Afşin Adliyesinde tayini çıkan hakimler ve icra müdürü için veda programı düzenlendi.

Afşin Baro Temsilciğinden düzenlenen veda programına konuşan Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, tayini çıkan hakimler Osman Bayram, Candan Çiçek, Sevda Sezer ve İcra Müdürü Meltem Yalçın'a meslek hayatlarında başarılar diledi.

Yargı camiasının birlik ve beraberliğinin güçlendirilmesi, daha uyumlu ve verimli bir çalışma ortamının oluşturulması için bu tür etkinlikleri devam ettireceklerini ifade eden Turan, Afşin Adliyesine veda eden hakim ve icra müdürümüzün bir memleketlerinin de Afşin’de olduğunu söylemek istiyorum. İlçemizden ayrılacak olan hakim ve icra müdürümüz için bir araya geldik. Bütün avukat arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Güzel ve verimli bir dönemi geride bıraktık. Bizleri, Afşin'i güzel hatırlamanızı arzu ediyoruz. Afşin’de olduğu gibi bundan sonra ki görev yerlerinizde de mutlu huzurlu günler geçirmenizi diliyoruz" dedi.

Daha sonra hakimler Osman Bayram, Candan Çiçek, Sevda Sezer ve İcra Müdürü Meltem Yalçın organizasyon için Afşin Baro Temsilcisi Mehmet Turan ve avukatlara teşekkür etti.

Program kapsamında yeni görev yerlerine uğurlanan hakim ve icra müdürüne takdim edildi

Editör: Haber Merkezi