Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afşin İlçe Başkanlığına, adaylığını açıkladı.

AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'ın görevini bırakmasının ardından boşalan başkanlık için adaylar belirleniyor. Adaylık başvuruları il teşkilat başkanlığına yapılmaya başlandı. Aday adayları başvurularını yaparak adaylıklarını açıkladı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıklayan Afşin Baro Temsilcisi Avukat Turan, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine talip olduğunu açıkladı.

Aday başvurusunu yapan Turan, Afşinli vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak ve AK Parti misyonunu herkese anlatmak için aday olduğunu söyledi.

Turan, “Adaylıkta, amacım halkıma en kaliteli hizmeti sunmaktır. AK Parti büyük ve onurlu bir davaya hizmet ediyor. Bu büyük ve onurlu davanın neferi olmak ve vatandaşlarımıza hizmet etmek adına böyle bir göreve talip oldum. AK Parti bayrağını Afşin ilçesinde en üst seviyelere kadar çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi