Afşin Baro Temsilciliği tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Afşin Baro Temsilciliğine bağlı avukatları bir araya getirdi. Yemeğe Afşin Adliyesinden hakimler, savcılar ve yazı işeri müdürleri de katıldı.

Afşin Adliye Sarayındaki Baro Temsilciliğinde 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle yemek organizasyonu düzenleyen Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Turan, iş stresinden uzaklaşıp birlikte vakit geçirmek istediklerini söyledi.

Afşin Barosu'nun hizmet odaklı, meslektaşlarının sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Afşin Baro Temsilcisi Turan, Mesleki anlamda bir sürü söyleyeceğimiz şey var. Ama bütün bunların üzerinde başka bir şey var ki o hepsinden daha önemli. Bugün Türkiye’miz büyük bir mücadele veriyor. Terörle ilgili devletimiz büyük bir çaba ve gayretin içinde. Bunun yanı sıra 16 Nisan'da gerçekleştirilecek bir halk oylaması var.  Biz meslek örgütleri olarak bir taraftan elbette meslekle ilgili kaygılarımızı dillendirirken, vatanımızın, toprağımızın, bayrağımızın olmazsa hiçbir şey olmayacağını bildiğimiz ve bu bilinçle hareket ettiğimiz için bu anlamda mesleki duruşumuzla ilgili olarak 5 Nisan’ı biraz daha mütevazi şartlarda kutlamayı uygun bulduk. Gayemiz arkadaşlarımız ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek. Bugün yemekle beraber tüm meslektaşlarımızı bir araya getirdi. Katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum." açıklamasında bulundu.

Yemeğe, Başsavcı Mesut Yazgan, Cumhuriyet Savcısı Sevcan Gözümoğlu, Hakim Mahmut Koçak, Hakim Fatih Aydın, Hakim Candan Çiçek, Hakim Sevda Sezer, Hakim Mehtap Erik, Hakim Osman Bayram, İlçe Seçim Müdürü Alaattin Dinçer, İcra Müdür ve müdür yardımcıları ile Afşin Baro Temsilciliğine bağlı avukatlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi