Jeoloji Mühendisi Salih Baltacı, 20 Nisan Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresinde aday olduğunu açıkladı.

MHP Afşin İlçe Teşkilatı’nda yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi, başkan adaylığını açıklayan Salih Baltacı, “Bu kutlu dava yolunda yürüyenler birdir, kardeştir. Çünkü bizleri bir kılan, birimizi biz yapan ülkümüz birdir bizim! Bu davanın yolu dikenli, gömleği ateştendir. Ayağını düşünen bu yolda bizlerle yürümez, yanmaktan çekinen bu gömleği giymez. Dikenden sakınmayan, ateşten çekinmeyen ülkücüler olarak her birimiz, bu kutlu davayı bir adım daha ileri taşıma gayesi ile çıktığımız yolda yılmadan, yorulmadan, sakınmadan ilerlemeye yeminliyiz.”dedi

Baltacı, açıklamasına şöyle devam etti:

“Niyetimiz bu kutlu davaya hizmet olunca; hedefimiz büyük ülkümüze bir adım daha yaklaşmak olunca, yeryüzünün bütün makam ve mevkisi biz ülkücüler için şahsiyetçilikten arınır. İşte bizler bu yolda ilerlemeyi, bu davaya hizmet etmeyi her şeyden önce ve önde gören ülkücüler olarak parti içi demokratik haklarımızın ve kardeşlik hukukumuzun gereği, bu davayı memleketimizde, Afşin'imizde daha da ileri taşıma yarışında MHP Afşin İlçe Başkanlığı seçiminde şahsım adına ilçemiz başkanlığına adaylığımı açıklıyor, parti yönetimi aday listemdeki (tek tek asil ve yedek aday kişiler) dava arkadaşlarımla bu yola çıktığımızı siz değerli hemşehrilerime bildiriyorum.”

İlçe Başkan Adayı Baltacı son olarak şu ifadelere yer verdi:

“Son olarak belirtmek isterim ki delegelerimizin tercihleri ne olur ise olsun, Cennet Mekan Başbuğumuz Sn. Alparslan TÜRKEŞ Bey'in yaktığı bu ateş ile yüreği kor kor yanan ülküdaşlarımızın verdiği ve vereceği bütün kararlar ülkemiz, milletimiz, memleketimiz için en müspet olanıdır diyorum”

Editör: Haber Merkezi