Sosyal Güvenlik Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürü İsmail Balakan ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  yapımı tamamlanan Afşin Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret ederek İlçe Müdürü Mustafa Kaynak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Efsus Turan Mahallesi Meteoroloji Binasının yanında bulunan alanda yapımı tamamlan Afşin SGK ziyaretinde konuşan  Sosyal Güvenlik Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürü İsmail Balakan, "Yapımı tamamlanan hizmet binamızın Kahramanmaraş'a ve Afşin'e hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.
Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, Afşin SGK binasının çevre düzenlemesi ile alakalı bir çalışma yapacaklarını ifade ederek "Afşin halkı için kazandırılan bu bina için ellimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz. Hizmet binamız modern bir şekilde ve özürlü, yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Afşin Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.
Daha sonra SGK İl Müdürü İsmail Balakan ile İlçe Müdürü Mustafa Kaynak ve beraberindeki heyet Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy'u makamında ziyaret ederek hem bilgilendirme hem de görüş alışverişlerinde bulunuldu.
Editör: Haber Merkezi