Afşin Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Afşin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Bakraç ilk ve ortaokulu bahçesine lavanta dikimi gerçekleştirdi.

Rabia Parkı, Atilla İmamoğlu Parkı, Atatürk Parkı ve Karabağ Parkı olmak üzere aktif olarak çalışan Afşin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şimdi de Bakraç ilk ve ortaokulunda çevre düzenlemesi yaparak okul bahçesine gül ve lavanta dikildi.

İlçenin dört bir yanında çiçek dikimine yaz-kış devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe, kavşak, meydan, yol kenarlarını ve okullarda çiçekler ve ağaçlar ile süsleme çalışmalarına devam ediyor.

Afşin Belediyesi’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Bakraç ilk ve Ortaokulu Müdürü Hasan Erdoğan, lavanta dikimiyle okulun renklendiğini belirtti.

Erdoğan, “Afşin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Personellerimiz bugün okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun bahçesine gül ve lavanta dikimi gerçekleştirdiler. Okul bahçemiz renkli görünümüne kavuştu. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ”dedi.

Editör: Haber Merkezi