Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, gezi ve incelemelerde bulunmak için geldiği memleketi Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal büyükşehir belediyesini ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları tarafından bina girişinde karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ın kültür ve turizm değerlerini içeren sunumunun ardından Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlattı.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun kaldığını ifade eden Bakan Ünal, Kahramanmaraş’ın kültürel değerlerine sahip çıkılacağını ve turizmde hak ettiği konuma geleceğini söyledi.

Bakan Ünal’in Büyükşehir Belediyesi ziyaretine Vali Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Milletvekilleri Av. Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Celalettin Güvenç, Mehmet Uğur Dilipak ve İlker Çitil ile AK Parti MKYK Üyesi Av. Metin Doğan ile diğer ilgililer katıldı.





Editör: Haber Merkezi