Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak ve Ulaştırma Çalıştayı’na katılmak üzere Kahramanmaraş’a geldiler. 

Bakan Ünal ve Bakan Yıldırım, sabah saatlerinde havayolu ile Kahramanmaraş’a geldi. Burada Kahramanmaraş milletvekilleri ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Ünal ve Yıldırım, çiçeklerle karşılandı.  Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Ünal ve Yıldırım, Ramada Otel’de düzenlenen Ulaştırma Çalıştayı’na katıldı.

Çalıştayın ardından basın açıklaması düzenleyecek olan Bakan Ünal ve Bakan Yıldırım, daha sora Göksun şantiyesine geçerek, Kahramanmaraş-Göksun Karayolundaki çalışmaları inceleyecekler. Buradaki incelemenin ardından Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Gaziantep’e gidecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ise, 24 Ocak 2016 Pazar günü sabah saatlerinde Elbistan’a gelecek. Yapılacak karşılamanın ardından Elbistan Kaymakamlığı’nı ziyaret edecek olan Bakan Ünal, daha sonra AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı’na geçerek, partililer ile buluşacak.

Bakan Ünal, öğleden sonra ise Afşin ve Göksun’da ziyaretlerde bulunacak. Bakan Ünal daha sonra Kayseri’ye gidecek.

Editör: Haber Merkezi