İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma (GATA) Hastanesinde tedavi gören Elbistanlı sözleşmeli er Hüseyin Kanmaz’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elbistanlı sözleşmeli er Hüseyin Kanmaz, Kuzey Irak'ta PKK’lı teröristlerin daha önceden araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak ettirmesi sonucunda yaralanmış, tedavi için Gülhane Eğitim ve Araştırma (GATA) Hastanesi’ne sevk edilmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki heyetle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma (GATA) Hastanesini ziyaret etti.

Burada tedavi gören gazilerle yakından ilgilenen Bakan Soylu, Elbistanlı sözleşmeli er Hüseyin Kanmaz’la da bir süre sohbet etti.

Soylu, geçmiş olsun dileklerini ilettiği Kanmaz ve diğer gazilere bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Gaziler ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Elbistanlı gazi askerin tedavisinin tamamlanmak üzere olduğu ve önümüzdeki günlerde taburcu edileceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi