Bahçeşehir Koleji Veli Buluşmaları ve mentör öğretmen-öğrenci etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji Okul Aile birliğinin Afşin'de düzenlediği kahvaltı etkinliğinde veliler öğretmen ve yöneticiler bir araya geldi.
Afşin'de düzenlenen etkinlikte elde edilecek gelir ile köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin kış ihtiyaçlarının alınması planlandı. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen program sonrasında okul Müdürü Hüseyin Arslan şunları söyledi:
"Yeni eğitim öğretim yılımızda böyle güzel bir etkinlikle velilerimizle buluşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu etkinliği gerçekleştiren okul aile birliği yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Sene boyunca mentör öğretmen-öğrenci etkinliklerimiz ile programlarımız devam edecek. Mentör öğretmenlik sistemimize biraz değinecek olursak, Bahçeşehir koleji ortaokul ve lise sisteminde mentorluk sistemi uygulanır. Her öğrenci  mentör öğretmeni ile birebir iletişim içindedir. Mentör öğretmen öğrencinin psikolojik, sosyal ve akademik gelişimini takip eder. Öğretmenleri ve veli ile devamlı iletişim halindedir. Velilerimiz mentor öğretmen ile birebir iletişim içinde olarak çocuğunun gelişimiyle ilgili bilgi alabilir. Birebir çalışma, takip ve devamlı iletişim halinde olmanın birçok faydası vardır. Mentorluk sistemi sayesinde öğrencilerimizin çok yönlü gelişimi sağlanırken, üçlü sac ayağının parçası olan velilerimiz en doğru şekilde öğrencinin gelişimiyle ilgili bilgilendirilir. Kahvaltı etkinliği ile veli buluşmalarımıza başlangıç yapmış olduk mentör öğretmenlerimizin sene boyunca yapacağı programlarla etkinliklerimiz devam ediyor."

Editör: Haber Merkezi