fşin Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Mustafa Has, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'ı ziyaret etti.

Afşin Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Mustafa Has, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresinde ilçe başkanı seçilen Şeref Kırbıyık'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, "AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresini Geçtiğimiz hafta sonu  gerçekleştirdik ve yönetim kurulumuzu oluşturduk. Seçim kurulundan mazbatamızı alarak görevimize başladık. Afşin'de, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, sivil toplum örgütlerimizden ve vatandaşlarımızdan partimize ve yönetim kurulumuza hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriyor. İlçemizde faaliyet gösteren Afşin Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Mustafa Has Bey ve müdür yardımcıları bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. "dedi

Daha sonra konuşma yapan Afşin Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Mustafa Has, " Bu bölgede faaliyet gösteren kamu kuruluşlarının yöneticileri olarak, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık Bey'i ziyaret ettik ve kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bizler ülkemizi oluşturan kurumları, siyasi partileri, sendikaları ve sivil toplum örgütleriyle ülkemizin hayrına olacak tüm iyi işlere imza atacak çalışmalar yapmak istemekteyiz. Afşin'de bulunan termik santralleriyle alakalı, Afşinli vatandaşlarımızın beklentilerini biliyoruz. İnsanlarımızın taleplerini biliyoruz ve anlıyoruz. Bu konularla alakalı bilgileri EÜAŞ Genel Müdürlüğümüzle paylaşıyoruz. AK Parti İlçe Başkanımız Şeref Bey'den, bölge halkının bizlerden olan beklentilerini  ve sorunlarını dinledik. İnşallah sorunların takipçisi olacağız. AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık Bey'e  ve yönetim kuruluna görevinde hayırlı olsun diliyorum. Afşin için ve bölgemiz için hayırlı uğurlu olsun." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi