Afşin'de faaliyet gösteren Emrah Tuhafiye sahibi Emrah Gümüş, işinde edindiği tecrübeyle “Aysima Gelinlik” adı altında yeni bir iş yerini Afşinli vatandaşların hizmetine kazandırdı.

Emrah Gümüş’ün sahip olduğu Aysima Gelinlik için bir açılış töreni düzenlendi.

Açılış için öncelikle kurban kesimi yapıldı. Daha sonra Ulu Camii İmam Hatibi Yusuf Donar’ın yapmış olduğu duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Kesilen kurdelenin ardından Aysima Gelinlik Hizmete açıldı.

Yıllardan buyana esnaflığı içtenlikle yaptığını söyleyen Emrah Gümüş, Aysima Gelinlik’le birlikte Afşin’e kusursuz hizmet vereceğini ve Afşin’de iş yerlerinin ve yaptıkları mesleğin bu kadar büyümesinin gurur verici olduğunu belirtti.

Yeni evlenecek çiftlere Aysima Gelinlik mağazasına uğramadan gelinli ve damatlık seçimlerine karar vermeleri gerektiğini söylen Gümüş, konuşmasında şunları kaydetti;

“Biliyorsunuz Emrah Tuhafiye adı altında yıllardır esnaflığımızı sürdürüyorduk ama artık işleri genişlettik, büyüttük. Afşin için ne kadar fazla iş yeri açılırsa o kadar iyi. Kaliteli ve her bütçeye uygun gelinlik ve damatlık modellerimizi vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz. Yaptığımız mesleğin ilerlemesi ve büyümesini görmek gurur verici.Ben buradan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor sizlere de geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Açılışa Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Mehmet Yaşar Polat, Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, Kamu ve Kurum amirleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aysima Gelinlik Mağazası Afşinbey Caddesinde hizmete başladı.

Editör: Haber Merkezi