Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Afşin ve Elbistan bölgesindeki şeker pancarı çiftçilerinin sorunlarını dinledi.

Elbistan'daki Şeker Fabrikasında teslim sırası bekleyen çiftçileri ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Türkiye Büyük Meclisi’nde her fırsatta şeker pancarı çiftçisinin sorunlarını gündeme getirdiğini hatırlattı.

 Şeker pancarı çiftçilerinin sorunlarını dinleyen Aycan, milletvekili olarak Meclis’e girdiği günden itibaren vatandaşın her türlü sorunu ile yakından ilgilendiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti:

"Şeker pancarına verilen taban fiyat, ekonomik sıkıntılar sonrası maliyetlerin altına düşmüştür. Bu konuyu defalarca Meclis’te dile getirdim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak şeker pancarı üreticilerimizin sorunlarının nedenlerini araştırmak ve uygun çözüm bulmak üzere TBMM’den Meclis Araştırması istedik. Ziraat odalarına ortak çözüm bulmak için çağrıda bulunduk, destek istedik. Ürünü elinde kalan, ürünü kar altında kalan çiftçimizden haberdarız, onların sorunlarını biliyoruz. Çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi